Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.06.2023., 09:47   #67749
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Sviđa mi se ioniq 5 zbog prostranosti unutra, sviđa mi se i 6ica, ali mislim da ima dosta manje mjesta unutra..
Mislim da i nema neke velike razlike u prostranosti po duljini i širini (koliko znam imaju maltene identičan međuosovinski razmak), jedino vjerojatno u visinu.

Veća razlika je u gepeku, i u veličini i u iskoristivosti/jednostavnosti pristupa.

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Nailed it

5 mi izgleda dosta dobro, nemjerljivo bolje od 6
Meni je na slikama 5 izgledao bolje od 6 ali na videu i pogotovo u živo mi 6 izgleda bolje.

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Izgleda mi kao nesto sto bi Citroen napravio krajem devedesetih. I dig it!
Je
Neka kombinacija od C6 i 911, ali nedovoljno elegantan za C6 i nedovoljno sportaš za 911.

Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Ili kao kad ide model po modnoj pisti i na sebi ima malo drota, tri lista i kantu pa se svi dive kako je to lijepo i moderno......a NIJE.
Dobro, na stranu osobni ukusi za izgled auta, ali ovdje su barem išli dosta odluka raditi zbog poboljšane aerodinamičnosti (direktno povezano sa dometom).
A tri lista i kanta ti ne daju baš puno u pogledu korisnosti, osim jednostavnosti u brzom odstranjivanju istih u slučaju potrebe i želje, jelte

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 20.06.2023. u 09:54.
Igorr je online   Reply With Quote