Danas sam koji minutu probao ispod cekica novi
Xiaomi 4 Pro i 4 Ultra
Top model
Ultru sam probao. Daleko prekratko za ozbiljniji i pravi dojam. Izgleda kao da je od drugoga proizvodjaca, ne zbog kvalitete, ona je uobicajeno vrhunska, vec dizajn je potpuno novi. Amortizacija, rekao bih Vsettovska.
Ono sto mi se ne svidja, ekran na suncu je neupotrebljiv, jedva nadzires sto je na ekranu izabrano. Na starijim M365 se vidi kristalno na suncu.
Polukruzno mozda nije ograniceno u gradu kao Kugoo, ali znatno slabije od m365.
Detalj koji mi se najmanje svidja "pedestrian mode" koji ne prelazi 5 ili 6 km brzinu. Da bi izasao iz njega, moras se debelo odgurnuti, znatno vise nego sto je uobicajeno. Na svakome semaforu i raskrcu, toliko se odguravati za kretanje, malo mi je sasavo. Vele mi da ima kontroler od neke druge firme.
Valjda ce se moci iskljuciti naknadno, ne znam, nisam imao vremena duze gledati. Eh, da, sve to je dobilo naplatu u tezini, +24 kile, kao i cijeni, koja je sad preko soma jureka.
No, vlasnk veli da je odusevljen, da ga vidi boljim od Vsetta u klasi modela. Pa dat cu jos koju priliku. Samo, tezina me jako odbija zbog stepenica, gepeka i dnevnog nosenje jos hrpe drugih stvari u rukama.
...