Tema: Motori
View Single Post
Staro 18.06.2023., 14:25   #1139
gibo
Premium
Moj komp

gibo's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor Psycho Pregled postova
probao tracera prije godinu dvije. malo sam i zaboravio.
i meni cini da je manji, svidja mi se visina Versysa (seat height 840mm), ali 18k EUR novi mi je malo previse za Kawu - sa strpljenjem bi mogao naci dobrog polovnog GSa

sport toureri su mi isto zanimljivi odkad sam probao prijateljev Suzuki GSX 1000 GT, dobra zastita vjetra, ride pozicija je povisena, tj. nisi pogrbljen u voznji dok ne pozelis sportsku voznju.

ma vise lud od gledanja testova, pogledao masu videa i provozao par motora.. kao uvijek sve se svodi na koliko para toliko muzike na kraju, ali tracer 9 gt mi je trenutno top pick
Pro - lagan, udoban za duze voznje, puna putna oprema u cijeni motora, uzak bez kutija sa strane za laganu voznju u gradskoj guzvi, potrosnja goriva (domet na tanku), poluaktivni ovjes naprijed i nazad, medju jeftinijima u konkurenciji u odnosu koliko opreme dobijas

versys mi je dobar, ali kao sto si rekao - jednostavan motor, mozda manjak karaktera za sportskiju voznju po zavojitim cestama ? sta ti kazes?

btw. jedan od videa kojih sam pogledao
https://www.youtube.com/watch?v=C5SJO6trgz8
Tracer ti je best buy. Ali ovo udoban za duže vožnje sa stock sjedalom je pusta želja. Sjedalo je horor. Versys je miljama udobniji motor. Vizir je meni na tracer-u jako loš, ali to je dosta individualno s obzirom da visina vozača igra ulogu. Meni u višljem položaju vjetar lupa u vrh vizira i radi mi gadne turbulencije. Na nižem položaju mi udara direkt pod bradu pa mi je i to problem. Ja sam riješio sa sportskim vizirom. Mašina na traceru je vrhunska. Okretnog momenta dovoljno iz niskih okretaja, snage ima i za vožnju u dvoje bez razmišljanja kako ćeš nekog pretjecati. Potrošnja 5 litara da ne znam kako voziš.
Tracer nije ništa manji od versysa jer nije sve u visini sjedala od tla. Položaj fuzića i volana igra ulogu. Meni je versys skučeniji motor kad sjedim na njemu nego tracer, samo kažem puno bolje sjedalo. Versys je puno skuplji(pričam o novom iz salona) i za 20000€ koliko dođe novi bez razmišljanja bi uzeo gs-a.

Zadnje izmijenjeno od: gibo. 18.06.2023. u 15:31.
gibo je offline   Reply With Quote