Motoristi imam jedno pitanje za vas. Mogao bi i u auto temi, ali kako gume za koje pitam, izvorno su projektirane za male motore za utrke, tako barem navodi ITA proizvodjac. Te iste je prije koju godinu ponudio za romobile, te je (koliko znam) jedini s takvim radijalnim gumama u ponudi u svijetu.
Konkretno
Fire 10". Vec sam i spomenuo u temi robomila, udobne, poput amortizera, u zavojima druga dimenzija voznje. No, gume imaju serijski defekt, koje proizvodjac glumi da ne postoji. Naime, iz cista mira se otvore sa strane, kao da si isao skalpelom, namjerno kruzno rezati. To se moze desiti za pola godine, godinu, ali se desi. Desilo se cak i vlasniku Romobila ducana servisa, desilo se meni, desilo se po webu.
Proizvodjac se pravi blesav, negira svoju odgovornost, mada je cijena svake gume u klasi auto pneumatika. Meni je HR vlasnika, cak u garanciji odmah mijenjao gume, misleci da ce mu oni refundirati kad im posalje na uvid, ali Talijani se prave grbavi, te se tjednima nisu javljali na nase upite, trazeci neko racionalno objasnjenje. Jer to se ne desava s najobicnijim kineskim gumama, pa nije normalno da se desava u ovoj klasi.
Prvi odgovor je bio da guma konstantno mora biti pumpana iznad 2 bara. Dok u njihovoj dokumentacji i promo PDF-u, upravo je precizirano:
1.2-2.2 Bar / 18-32 PSI.
Da stvar bude bolja, nitko od nas i nije imao ikad manje, jer ispod 2 je previse mekana te je zanimljivo udobna, ali cudnog osjecaja.
Ili citat njihovog glavnog (Andrea Esposito):
My technical department is able to recognise every single issue with our tires. The picture that you sent to us shows that the pressure was not correct. That damage happens when the pressure is too low or when the rider has an important weight and it's very improbable that happens in a short time. We tested this condition (pressure low) to understand better the behaviour of our tires and the result is always the same, a visible crack around the tire, between the sidewall and the carcass.
Vlasnik ducana/servisa, s pravom, vise ne zeli cuti za njih, cak i zamjenske koje su mu poslali iz PMT-a, neke su bile ostecene! Znaci od njih poslane, vec su bile ostecene. Trebali smo (jos nismo) po webu svima (posebno peko bare) dati slike da svi vide kako se ponasaju preme korisnicima.
Ono sto zelim pitati u temi. Nitko ne bi isao auto gumu krpati ako se ista stvar desi, ista stvar i s motociklima.
Ali ne razvijam velike brzine s romobilom, a udobnost i vozne karakteristike su vanserijske.
Zanima me, dal bi auto vulkanizer, mogao jednostavno ove gume pokrpati, dodati "mesa" na tim dijelovime sa strane gdje pucaju, na nacin da se to vise ne desava? Jer vozna povrsine je besprijekorna, ona nikad ne nastrada, jer vise se te gume nece moci nabaviti u HR.
A od njih direktno, nakon ovakvog ponasanja, ne ni pod razno ne bih narucivao.
Hvala i zanimaju me odgovori.
...