Citiraj:
Autor zgmmax
Radi jednog debila ne treba flagat i ostale da su takvi.
Baš me zanima kakvu bu "kaznu" dobio.
|
Ne vidim da su ostali na tom skupu zvali policiju jer ta jedna ili nekoliko budala narušava “ugled” tog “skupa”
Sve dok se ti skupovi ne počnu održavati u dogovoru i pod nadzorom policije se to nema kaj održavat, pogotovo ne na javnom parkingu ili nekim cestama sa strane. Ali ekipi to nije fora, prodaju priče kak su oni okej, mi ne radimo sranja, ali da se to radi pod nadzorom policije pa onda ne smije biti paljenja guma, nabijanja gasa i trkanja, e odjednom onda to više nije fora. Pitam se zašto je to problem ak oni to ne rade inače, hm, hm, hm
Sve dok ostatak šutke gleda i potiho odobrava takve za mene su svi isti, a slobodno ću izraziti svoj stav da je za mene to osobno gamad. Jebu, uznemiravaju i ugrožavaju druge ljude da bi pred drugima napuhivali svoj ego kak je njihova turbina najglasnija, njegov motor je napumpan na 550 konja, njegov bas ima 2kW snage i slično.
Hebo me pas ak ja ne bi na mjestu policije jučer sve tamo kazneno prijavio za ilegalno, masovno, neprijavljeno okupljanje na maksimalne kazne, a svaki auto koji je tamo bio na cijelom parkiralištu bi poslao na izvanredni tehnički, ak treba na valjke da se vidi jel slučajno jedan kilovat preko onog što piše u knjižici, pa i čak bi rastavio auto do šarafa i žarulja jel koja slučajno nedozvoljena za cestovnu upotrebu.
Takvim okupljanjima treba stati na kraj, nek se okupljaju, ali za to postoje legalni, sigurni načini. To što se događa svaki vikend kod Supernove, na Laništu, i vjerojatno na još lokacija je nešto što graniči s terorizmom prema ostalim građanima.