View Single Post
Staro 16.06.2023., 21:20   #905
Trekkie4
Registered User
Moj komp
 
Trekkie4's Avatar
 
Datum registracije: May 2023
Lokacija: Out of Sight, Out of Mind
Postovi: 263
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
Indiana Jones & The Fate of Atlantis mi je bila jedna od prvih i najdrazih igara. to se igralo jako dugo vremena i uzivalo se neizmjerno. to su bila zlatna vremena gaming-a. kolko se sjecam imao sam verziju od par mb, nisam nis znao da je izaslo nesto sa glasovima kasnije.
bila mi je draga i ona druga, nisam siguran koja je, al nju sam dosta kasnije odigrao? sjecam se livela unutar cepelina sa svabama.
Uff, ovo sa cepelinom mi nije poznato ... možda nešto što sam preskočio? Definitivno nije ni Infernal Machine, tamo su problem bili rusi, a i nije bilo cepelina

Ali da, Fate of Atlantis je legenda. Nažalost mnogima uopće nije poznato KOLIKO je igra bila tehnički napredna, i koliko je sadržaja bilo upakirano unutar tih par MB koliko je imala.

U stvari, primjetio sam da većina ljudi kad igra uvijek odaberu "Team" put igre, jer budimo iskreni, ima najviše smisla. Međutim, uz gore-navedeni timski put sa Sophiom postoje još "Wits" & "Fists.

Wits put je solo ruta, ali sa puno dodanog & kompliciranog sadržaja. Ima i "akcijska scena" sa automobilskom potjerom u Monte Carlu, uz naravno puno mozganja što i kako dalje.

A "Fists" je akcijska ruta, za one koji vole tučnjavu i brzu akciju. Također solo ruta, iako se negdje na pola puta uključuje i Sophia, pa bih se usudio reći da je nešto poput Wits & Team rute zajedno. Ali sa puno tučnjave, gotovo da se na svakom uglu nađe neki "švabo" kojeg moraš srediti, u protivnom on sredi tebe i game over

Edit
Vjerojatno sam trebao odmah napomenuti... Igra počinje bez "puta", i ima unificiranu priču sve do pronalaska Izgubljenog Dijaloga. Ali onda igrač dobije mogućnost odabira da izabere što i kako dalje, pa od Monte Carla igra kreće u jednom od tri gore-navedena smjera. Sve od ovog trenutka je prilagođeno odabiru igrača, sve do dolaska u Atlantis. Tu se sva tri puta "spajaju", i nema nikakve razlike u priči ili sadržaju. Neovisno o izboru igrača, Sophia bude bila ulovljena i bude se nalazila u zatvoru, što je direktno vezano uz "pravi" završetak igre. Igrač može odlučiti i spasiti je (u kojem slučaju se budu zajedno spasili na kraju), ILI je može ostaviti u zatvoru, gdje bude opsjednuta Nur-Ab-Salom i smrtno strada u neuspjeloj transformaciji u više biće.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 16.06.2023. u 21:27.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote