Tema: PSX časopis
View Single Post
Staro 16.06.2023., 04:03   #141
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021

Cic je nabrzinu skenirao neki dan, a ja se bacio na posao i nabrzinu uredio još jedan PSX, iz vrućeg kolovoza 2000. pa da malo vidite što se tad igralo.

Naslovnica je odlična, makar tu igru broja I.C.B. tad nisam igrao, nekak me nije na prvu privukla (ko i neke/mnoge druge - plus i hendikep da ima dva cda, a to mi je tad bilo li-la, bolje dvije igre kupit, heh),
prošao sam je tek sad prije 6,7 godina; morao bih čak opet jer se priče sad više uopće i ne sjećam, al mi je gaming bio ok.
"Covert Ops- Nuclear Dawn" sam nabavio i igrao baš tad tog ljeta pod imenom "Chase The Express", no ljubaznošću pirata, dobio sam verziju na japanskom (!) tako da, iako se dalo igrati i audio je bio engleski, nije mi baš bilo moguće uopće čitat tekstove iz igre, iz knjiga i itema ala ko u Resi-ju.

Ugl. najjače igre tog ljeta su ispucane u broju prije, 17. (Hogs of War), no i on će doć na svoj red za sken i pdf publiciranje...
Uopće je i super da je i izašao kolovoški broj, jer godinu prije se čekalo na rujan - očito su u izdavačkoj tvrtki ispravno zaključili da je hr. tržište gladno ps1 tiskovina.

Od zanimljivijih, tj. apsolutno bizarnijih igara s Playstationa, tu je recenzija Bishi Bashija - japanski otkačene kompilacijske igre koja se sastoji od više desetaka histeričnih mini igara, mnogih za multiplayer, od kojih su neke i pogubne za kontroler zbog toliko potrebnog što bržeg stiskanja gumba ili gljiva (ja sam svoje malo i izlizao pri jednoj igri!)

Helpline dosta velik, eto i kraljeva pismenih upita - Broken Sword i Resident Evil 1 (drugi dio rješenja).

Download:

https://www.sendspace.com/file/55x0e6
Miki9 je offline   Reply With Quote