View Single Post
Staro 14.06.2023., 09:33   #2976
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Incre_Dible Pregled postova
Ima netko preporuku za Fossil satove? Trenutno gledam FOSSIL FS4656 i FOSSIL ME3219.

Imam FOSSIL JR1354 godinama i sasvim sam zadovoljan sa njime ali bih htio neku promjenu. Preferiram smeđe kožne narukvice i crno/smeđe satove. Može preporuka i za neke druge marke.
Također imam FOSSIL JR1354. Imam sat 3 godine i još uvijek ga koristim, ali nisam zadovoljan s njim. Kad sam kupovao sat nisam ništa znao o njima pa sam se malo informirao, iako su na forumima pisali da je Fossil fashion sat s kineskim mehanizmom ja sam ga ipak uzeo jer mi je u to vrijeme bio lijep. Također je i cijena bila dobra oko 700kn u nekoj njemackoj trgovini u hrvatskoj ga bilo u par trgovina po 1000kn. Taj sat ne vrijedi ni upola toliko.
Nakon godinu i pol mi je otpala kazaljka od kronografa. Poslao sat nazad u njemačku trgovinu jer je tamo kupljen. Za mjesec dana dolazi sat i dobro sve normalno radi kazaljka kronograna na mjestu. Nakon 2 tjedna opet kazaljka ispadne (sad se više ne sjećam je li ista kazaljka ili neka druga, ali mislim da je ista). Opet bez sata mjesec dana i kad je došao sa servisa otvaram kutiju ono kazaljka opet vani (vjerojatno su popravili, ali je u transportu otpala).
Na kraju popizdio otvorio sat zalijepio tu kazaljku nek stoji ravno nek se jebe ne treba mi štoperica samo da pokazuje vrijeme i datum.
Nakon 3 godine malo više znam o satovima i drugačiji tipovi mi se sviđaju, ovi "fashion" su mi skroz bezveze.
Sad da kupujem sat uzeo bi si nekog quartz divera nešto kao casio duro ili ovaj invictin.
Jedino šta mogu pohvaliti kod fosila je kožni remen, nosim ga svaki dan i dalje je u jako dobrom stanju.
dinos3 je offline   Reply With Quote