Citiraj:
Autor sfc_PsychQ
Hvala kolega koda jesi, imam tnt2 u pripremi za agp
Budem se javio Jozi,
Hvala na pomoći
|
Ma nema na čemu, da si mi se javio prije cca 6 mjeseci, imao bi jednu od mislim 2mb. Nije bila nešto posebno ali je radila, davala sliku u Windowsima 95. Dobro me služila i za DOS igre, nije bilo nikakvih problema.
Ako pronađem nešto bolje za retro gaming, nešto tipa Rage128 ili TNT u PCI izvedbi za 440LX konfu (po razumnoj cijeni) budem ti dao Matrox G450. Naravno, ako ti do tad još bude trebala...?
Millennium je dobra grafa, imao sam jednu na AGP i osobno davne 2001. godine ali nije grafa za igranje. Štoviše, bench test je jasno pokazao da ima lošiji score od Rive TNT zbog čega sam i upao u nevolje da se tako izrazim već godinu dana nakon što smo kupili komp, i tad sam nadogradio na novu Abit Siluro FX5600, kupljenu u (tada) novo-sagrađenom HG Spotu.
Sad kad si malo bolje razmislim, nadogradnja sa G450 na FX5600 mi je bilo prvi put da sam sam rastavio i nadogradio neki komp. Sjećam se da sam o tome svima pričao, kako sad i to radim i "znam svašta". A naravno, nisam znao ništa i dobro da nisam skurio matičnu u procesu!