View Single Post
Staro 13.06.2023., 14:32   #12197
Dragonchaser
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 73
Citiraj:
Autor ivanr Pregled postova
Ima li netko problema sa wifijem na s22?
Počeo sam koristiti s22 umjesto starog s10 i povremeno mi se zagusi wifi tako da padne brzina na oko 1 do 10 mbit a ping i jitter skoče nenormalno. Nijedan ostali uređaj nema takvih problema sa istim routerom, pa ni s10 koji koristi wifi6.
Problem se ne pojavljuje na wifi5, barem ja do sad nisam primijetio. A nakon što ugasim i opet upalim wifi sve radi normalno neko vrijeme.
Vidio sam hrpu postova na redditu gdje ljudi imaju problema sa s23 i wifi6 kombinacijom i isprobao sam razne wifi postavke na mobu ali nisam riješio problem. Ne vidim opciju za isključiti wifi6 na routeru što se preporučuje ako se koristi s22/23 jer se Samsung pravi grbav i već mjesecima ne priznaje postojanje problema niti ga popravlja.
Isti problem imam i ja na S22 (Exynos). Po defaultu mi ruter ima ssid 2.4/5ghz zajedno i tu se javljao isti problem kao kod tebe da wifi prestane raditi i proradi tek nakon gašenja/paljenja wifi-ja na mobu. Riješio sam problem tako da sam napravio drugi ssid samo na 2.4ghz i na njega se spajam sa S22. Od tada niti jedan problem.
Inače taj problem imam samo sa S22. Svi drugi mobovi koje imam i koje sam imao nikad nisu imali taj problem.
Dragonchaser je online   Reply With Quote