Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.06.2023., 07:54   #67634
Daten
Premium
Moj komp

Daten's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Pitanjce:

Koliko sam upoznat, u ovlašteni servis možeš donijeti svoje dijelove (ulje + filteri) i dužni su ti zamijeniti ako su OEM tj. po specifikaciji proizvođača? I garancija ti vrijedi i dalje.

Radi se o tome da su mi prije 10tak dana dio koji je 315 - 340 € naplatili 1060 € (iako su par dana prije rekli da je sveukupno oko 600 - 660 €), i to nakon što smo se dogovorili da mi je ok ta okvirna cijena i da nije problem, da bi dobio fakturu na 1260 € 3 dana kasnije na tvrtku.

Razjebali me dovoljno da sam naručio sve filtere + ulje + kočionu tekućinu za I30N i to ću im donijeti, pa sada pizde oko garancije, makar koliko sam upoznat ja sam u pravu.
Prošle godine kad sam trebao odraditi servis pitao sam u par servisa ( Dojkić, Berislavić, Jesenović ) mogu li donijet svoje ulje koje odgovara specifikaciji proizvođača ( Castrol Edge LL Titanium 5W30 ).
Svi su odgovorili da ne rade s ulaznim dijelovima tj. da ne mogu donijet svoje ulje.

Zamjena ulja + rad košta cca 190 € ( Octavia mk3 )

I naravno ne možeš bit uz auto za vrijeme servisa, Boga pitaj jesu li mi ulje i zamijenili ili su rekli vidi budale radi servise nakon 15.000 km, a treba raditi nakon 30.000 km, nećemo mu ulje ni mijenjat

Zadnje izmijenjeno od: Daten. 13.06.2023. u 08:15.
Daten je offline   Reply With Quote