View Single Post
Staro 13.06.2023., 01:17   #170
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
evo u mojem simte tamte sa mobitelom ,novo je da unatoć i više nego pravovremenog obavještavanja telemacha (10 dana prije) danas sam dobio mail da će sutra biti izvršeno prebacivanje sa A1 na telemach,ponovno me u popodnevnim satima zvao i ovaj sa A1 tako da ćemo odmah sutra i da ćemo sutra odmah pokrenuti postupak vračanja brojeva na A1 i da sačuvam sim kartice jer mi popust može označiti tek kad je broj aktivan,telemach je postupio protuzakonito jer u zakonu piše da mogu odustat od prenosa sve do 48h prije samog prenosa i mogao bi ih tužiti na HAKOM ,samo dobio nebi ništa s tim samo bi se produžio rok povratka ,telemach bi dobio eventualno neku kaznicu ovako će trajati sve tri dana,trebalo bi biti sve gotovo do kraja tjedna,onda ću objaviti broj službe koja može dat malu plus tarifu po 7,60eura tek tolko da budem siguran da to prolazi ,da nekog nezaribam,čini se da A1 vodi dvoračno sjedne strane prijete povečanjem cijena i biti će zaone koji se nebune, s druge kad se u sustavu vidi da će doći do promjene operatera onda nude smanjenje pretplate plus popusti u mozaiku ostaju kakvi su i bili

s druge strane baš po ovome se vidi koliko je to loša klauzula po nas korisnike jer u uslugama gdje smo ugovorom vezani nemamo više nikakvi manevarski prostor te dvije godine i praktički mogu raditi iz nas što got hočeju,i kad prođu trnutni ugovori i imat ćemo neku sitnu moč, moći dobiti nazovi "akcijske cijene",koje nikada neće garantirati da će biti najniže do kraja godine jer očito postoji neki dogovor da će svi poskupljivati svake godine u sličnim postocima

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 13.06.2023. u 02:00.
skalar je offline   Reply With Quote