Ekipa na kojoj rezi vi ovo igrate?
Ja imam '24 1080p monitor i što god sam probao od opcija dijelovi HUDa su teže čitljivi.
Imam filing kao da je HUD u nekoj puno većoj rezi i da se ne skalira kako treba na sitnijim slovima. Npr morao sam probat cijelu tastaturu dok nisam skužio tipku za opis predmeta u inevtoryu (lijevi ALT), premda piše koju tipku treba stisnut, vidi se samo nekakav nečitljivi čušpajz.
Ugasio sam DLSS jer mi ne treba, ali probao sam i sa DLSS auto i quality. Onda sam skaliranje reze stavio od 100-200% i dalje je nečitljivo. Detalji od medium do ultra....niks.
Jedino nisam probao na telki, ali nema šanse da ću ovo igrati sa gamepadom.
Evo primjer gdje se ne vidi što treba stisnuti za opis, a i vidi se da su drugi dijelovi teže čitljivi, jel vama isto tako ili...
EDIT: Kada se prebaci na Hacker (zelenu) boju HUD-a, bolje jer nema usranog chrome aberation efekta po HUD-u, ali i dalje je to sve sitno i teško čitljivo.

EDIT2: OK, vidim da nisam jedini sa ovim problemom i to se navodno vuče još od dema, i ljudi su prijavljivali, ali Nightdive nije popravio.
Ugl, treba ići pod usere, pa svog usera\Saved Games\Nightdive Studios\SystemShock\Saved\Config\WindowsNoEditor i tu editirati engine.ini i dodati ovo na kraj i saveati (osjetno bolje, ali i dalje nije to baš kako treba):
[/script/engine.userinterfacesettings]
ApplicationScale=1.16
Evo
link za mod koji miče chromatic abominationa iz UI-a.
Sa ovim modom i scaleom na 1.12 jer ovaj 16 je malo prevelik za neke dijelove pa fale tj budu odrezani ovo je sada puno puno čitljivije.