Citiraj:
Autor John Creasy
kao vlasnik Alfe GT zadnje 3 godine, u svemu ste u pravu.. zajebani auti.. pogotovo jer je kvaliteta dijelova u kurcu, i jer moraš naći mehaničara koji će odradit posao kako spada, svi danas sve rade brzinski samo da zarade.. kad sam ga uzimao ciljano sam ga uzeo iz razloga jer neće bit nikad na prodaju, vozim ga dok bude dizela.. auto je 2005g, a eno dijelova na njemu kao da je 2023. iz tvornice izašao hehe
|
147-ica (2008.g.) koju sam imao, odradio kilometražu ko da sam taksista, niti jednog jedinog problema u skoro 5 godina s njom. Dan danas mi je žao što sam je prodao, trebao sam je ostaviti za drugi auto u kući. Za tako "mali" auto, iznimno je udobna bila, do Makarske sa jednim stajanjem radi trudnice. Potrošnja smiješna, a ide ko da je netko ganja.
Redovni servisi, nikakvi kvarovi (osim jebenog kratkog svjetla lijeve strane koje sam mijenjao svakih 6 mjeseci, jer sam bio škrt promijeniti far, navodno je s njim bio problem), ali smiješno bi bilo žarulje spominjati pod falš.
Idem za 2 tjedna napokon s Kiom na "duže" putovanje, peljam klince Gotovini, nek i seljaci s kopne vide tu veliku vodu i ove godine (doduše idu mamlazi na more 4 puta godišnje, toliko sam ja u cijelom djetinjstvu bio sve skupa). I veseli me, planiram ići starom cestom, stati u Plitvicama, da se dovedem bliže osobnom bankrotu i probam hamburger u 2 šnite kruha.
Nemogu reći kako je u Xceedu na dužim stazama, jer nisam imao prilike se voziti više od 200km bez stajanja (djeca jbg), ali sad ću probat do Pakoštana bez pauze, da vidim kak sicevi trpe moje dupe, tj. kako dupe trpi sic.