View Single Post
Staro 03.06.2023., 12:06   #163
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
bio sam godinama na tele2 i imao doživotnu 40kn tarifu što se signala tiće u zagrebu i na moru kuda sam se kretao ni najmanjeg problema,problem je nastao kad je telemach preuzeo bilo je nakon par mjeseci gotovo svaki drugi mjesec ko padanje sistema ,kupovanje novih bonova,pisanje žalbi doduše vračali su pola od potrošenih bonova,
tako da me je koštalo 200kn mjesečno 3 mjeseca za redom,jer je bilo očito da se žele riješiti tih 40kn doživotnih tarifa,tako da se isplatilo više preći na pretplatu

za fiksni dio bi rekakao da treba malo sačekati,drugi će isto ići gore sa cijenama,u tom djelu i sa tih 8,5% će biti i dalje najeftiniji,vdsl je i dalje rulet kvaliteta ovisi o puno faktoradaljina centrala/ormarić stanje parice,stanje bakrene žice u zidu(pogotovo ako si dugo na kablu),
ono što je jedino jasno da priće o neposkupljivanju ove godine sa strane vlade su bile bacanje magle i ako se ne dogodi neko iznenađenje i drugi će isto poskupiti gotovo nsa 99% siguran u to samo je pitanje koliko,a i imaš još 5 mjeseci za razmisliti

p.s.sad sam ih zvao na onaj broj iz obavjesti prvi račun sa 8,5% dolazi od 1.8.2023 s time da je povečanje od 1.7.2023 popust za mozajik za 2 moba će biti i dalje 2,65eura ili ti ga 10kn po po mobu,i kao šlag na torti nisam ni mogao prijetiti sa odlaskom nego mi je on sam to predložio
ko nisam pod ugovorom, iz mozaika mogu izići kad hoću jedina posljedica je uvečanje za tih 2,65eura trenutnog računa

zvao sam i telemach i prešao rekao mi je da će ići i oni svakako gore sa cijenama ali da je kod njih najviše 7% ali da još nije odlučeno kad će

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 03.06.2023. u 13:43.
skalar je offline   Reply With Quote