Citiraj:
Autor xlr
Sto tocno vozite u stintovima po 300+ km? Ma stali biste da vozite neki drlog jer bi pukli na pola, ruku u vatru
Siguran sam da me u nekoj udobn(ij)oj limuzini ne bi:
- boljelo desno koljeno nakon 200km usprkos koristenju tempomata
- boljeo lijevi donji dio ledja nakon 400+ km usprkos pauzama i nastimavanju visine sjedala i naslona ruke
- zuljao lumbalni dio usprkos lumbalnom supportu
- ne bi mi se ni pisalo svakih 85-100km iako sam promjenio komplet ovjes
- boljela me ramena jer... Jebat ga, tu nema pomoci, volan jednostavno ne mogu dovoljno izvuci van.
Jbt i kada radim pauze svakih 150-200km, nakon 700-1000km izadjem van iz auta ko iz mosh pita.
ALI cinjenica je da nikada u zivotu nisam vozio auto koji mi 100 odgovara i koji mi je udoban u svakom aspektu. Vozim sto si mogu priustiti i mastam da me u lubenicaru ne bi nista boljelo 
|
Vozim 15 godina, vozio sam jednom 1000km Peugeot 106, 2001. godište, s jednim stajanjem.

1.4, čisti dizel.
Istina, nisam 3 dana k sebi mogao doći ali, da se. Može se sve, umor je zajeban, ali ako nisam umoran, mogu trpiti bol.

Kad je sila, ne pita se.
Vozio svašta, tempomate, bez, klima, bez, šiberi, kabriji, benzinci i dizeli. Nemam potrebe stajati svakih 150km, radim uvijek ture bez brige od 300km i bez ikakvog problema. Ili sam jednostavno navikao na tu bol pa mi je to normalno. Kažem, prvi auto mi je bio 106, 2001. godište.

Servo, vidio nije.
Sad, na sportline, sjedala su super, ali i dalje na dulje staze nije to to.
Najviše sam se iznenadio da jedna sportska sjedala u A5 su 22x neudobnija od jednih boljih ergo sjeadla u jeftinijem autu za duge ture. Bez obzira na starost. Isto tako, išao sam s frendom prije 2 godine s A5 po auto u Njemačku (Q7). Ne mogu u istu rečenicu po udobnosti. Frend je doma vozio A5 a ja taj Q7. Nakon A5 kao kad sam sjeo u Q7, kao da sam s paleta sjeo na jastuk.

Q7, neki basic, 3.0, tdi.
Složio bi se, da po udobnosti nisam našao nešto što mi je onako wow, do kad nisam probao neki dan S klasu (2022. godište, S350).
Što se tiče općenito udobnosti, ovo mjenja sve, ali baš sve. Sjedala su kao oblaci. Jest da si 99% nas to ne može priuštiti ni da proda nekretnine prije toga, ali eto, lijepo je sanjati. Za mene, najbolji i naudobniji auto koji sam imao prilku probati. Nema to nekakvo famozno ubrzanje ili zvuk, ali i tih 280KS sasvim je dovoljno za vožnju, uživanciju, autoput na tempomatu, doslovno kao da je auto ugašen.