View Single Post
Staro 02.06.2023., 15:48   #9588
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Marko :) Pregled postova
Ne moraš stavit custom ROM, ja sam svoj Poco X5 Pro debloatao uz pomoć ovog videa:

https://youtu.be/3_rqhoMpr_Y

Sve radi bez ikakvih problema.

Btw našao prvi problem mobitela–roaming Xiaomi mobitelima nije jača strana. Prešao granicu, kad se trebalo spojit na drugu mobilnu mrežu izbacivalo grešku cijelo vrijeme, čak ni ručno nije htjelo pronaći niti jednu mrežu, samo bacao grešku. Tek nakon nekih 10 minuta, mobitel se spojio na dostupnu mobilnu mrežu.

Prešao granicu druge države, jedina mreža na koju sam se mogao spojit bila je 2G, dok je na popisu bila i 4G mreža; tada mi je izbacivalo da nemam dozvolu za spajanje na mrežu. I nakon pol sata, mobitel se sam povezao na 4G.

Sad je maloprije moj brat imao isti problem na 11T. Čitam po internetu da je to normalno kod Xiaomija i da nema rješenja za to.

Imam 11T i 11 Lite 5g, živim na granici doslovno, i nemam takvih problema, ni kad sam kući, ni kad idem preko. Takva sranja su mi se događala jedino i isključivo prije x godina kad sam imao tele2 pretplatu. Na vipu i na ht-u, jok.