View Single Post
Staro 02.06.2023., 12:10   #1615
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Evo meni krepao Ugreen GaN punjač 65W. Šteta, baš sam razočaran
koliko dugo si ga imao tj. koristio? ja sam imao jedan baseus punjač sa tri izlaza (2x usb a, 1x usb c) ali je krepao nakon dvije godine korištenja

Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
E pa i ja se razočarao, nije punjač ali gore sam napisao da sam naručio mali usb-c hub. Coil whining je užasan i nije 4K 60p, je na papiru, u windows piše 60p ali već kad pomakneš strelicu vidiš da je fake.
Dostava je bila brza i besplatna.
kako misliš da si se razočarao? zar nisi znao da se ne radi o punjaču?

Citiraj:
Autor jurica_m Pregled postova
Ljudi, vezano za punjače, kablove, zvučnike, slušalice i ostalo-Anker. Koristimo njihove proizvode supruga i ja godinama. Odličan omjer cijene i kvalitete. Imate njihov dučan na AliExpressu.
ima li neki anker shop u eu, da se izbjegne carina?

pitanje za sve - što mislite o ovom baseus punjaču sa tri izlaza (2x usb a, 1x usb c) koji košta 85 kuna? sa carinom i pdv-om to bi izašlo 120-130 kn? koliko je takav jeftini punjač siguran za korištenje? naravno ne moram kupiti taj, dat ću više novca ali samo me zanima kako mogu biti tako jeftini? gledam i ovaj ugreen sa njihovog eu shopa, 28 eura, isto ima tri izlaza i kaže 65W. da li taj punjač može brzo puniti preko sva tri izlaza ako se koriste istovremeno?

Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 02.06.2023. u 12:23.
tomasini_ je offline   Reply With Quote