View Single Post
Staro 02.06.2023., 11:33   #77
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Koliko mi je poznato u nekim saveznim državama u americi je zabranjeno imati vlastiti vrt. Tamo gdje je dozvoljeno ima recimo zabrane čuvanja sjemena tako da opet kupuješ od big corp. Puna su usta medija o samodostatnosti a čini se sve da se to minira.

Našoj djeci i unucima će vjerojatno u nekom trenutku biti zabranjeno kuhanje, pranje veša i sl. jer je to “energetski neučinkovito”. Čini mi se da će život u budućnosti biti sličan životu u studentskom domu i sve će biti na leasing bez prava otkupa.

Ako netko misli da je to nemoguće neka se sjeti poslovice o žabi koja se polako kuha. Našim daljnjim precima je nezamislivo kako mi danas živimo jer si oni nikada ne bi dozvolili da potpuno ovise o dućanima, dječjim vrtićima, pizzerijama, katerinzima, mobitelima i sl.

Kako mi je jedna baka otvorila oči na glavnom trgu u Zagrebu. Pogledala je prosjaka na ulici i rekla: “Ovoga na selu nema. Zemlja će uvijek nešto dati.”
You will own nothing and be happy!