Citiraj:
Autor OuttaControl
I ja mislim da ti se za gejmanje isplatiti ispruzit do c2, lg c serija uvik slovi da je naj za gejmanje
|
Slažem se - ako je to primarno.... ali +50% love u vrijeme moje kupovine mi nije opravdavalo jer ga koristim za 85% torrente.
Dakle izbor mi je bio 55" c2 ili 65" 707... S time da je meni idealno za moj prostor 75", 65" je ok, 55" premalo....
Neću ulaziti u reliability jer nemam tv 2-3+ godine, ali za gameing je više nego dobar.
Definitivno ne bi uzeo ništa drugo nego oled. Zato sam našao sweetspot u 65" oled za 9k kuna...
Još jedna napomena - volim veliku svjetloću i u mračnoj prostoriji mi je ovaj taman. U SDR koji preferam ga držim na 80% svjetline (oled kontrast kako to zove phillips) hdr bi želio više od 100%, dakle fali mi svjetline. Možda je do torrent sourceva i masteringa starijih filmova (ne gledam nove (0% tolerance na woke). Da oled koristim u osvijetljenoj prostoriji sa dnevnim svjetlom mene osobno ne bi zadovoljio.
Još jedna napomena - Ambilight je totalno fora, ali kod oleda pojede taj wow faktor kontrasta u mraku. Srećom može se namjestiti svjetlina, te kod mračnih filmova preferiram opciju natural i smanjen totalno. Dok kod neke utakmice ili svjetlog filma pustim da svjetli u defaultu i podigne atmosferu...
Malo sam se raspisao, ali nije namjera neki "fanboy" post, nego čisto možda nekome pomognu moja opažanja.... ako netko ima pitanja - slobodno....