View Single Post
Staro 02.06.2023., 00:28   #18400
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Evo, kao korisnik Phillips 707 65ice za sada i dalje zadovoljan nakon dva i pol mjeseca.
Dobio oled ex panel, nisam ni znao pri kupnji da su ugradili taj najnoviji panel u novije primjerke (moj je 3mj ove godine proizveden).
Za PC gaming bi Lg bio bolji izbor. Na phillipsu si ograničen na dva hdmia za 2.1 i nažalost monitor modu ako želiš full 4k 120 hz (vrr). Vrr nisam testirao jer mi 1080 ti ima 2.0 HDMI i ne podržava osim preko display porta vrr.
Zanimljivo mi je da mi je win 11 ponudio 120 i radi, dok je 10 ka prije nadogradnje nudila samo 60.
Caka kod monitor moda je da ne radi nijedna obrada slike te je slika nešto lošija nego na game modu. U game modeu pak nemaš full 4k nego 4k 1k dakle prepolovljena vertikalna rezolucija interno.
Input lag je ispod 15 ms te ne primjećujem neku razliku sa PC monitorom u game/monitor modu.
Ostali modovi isto imaju 4k1k, ali i osjetno veći input lag.

Uzeo sam si i optički HDMI od 10m sa Amazona zbog udaljenosti kante. Neki jeftilen, ali radi kao puška.

Mane Phillipsa serije 7 su ti infrared remote i bez glasovnih komadi. Kao fol podržava preko Alekse i Google TV aplikacije. Ali to je kao da ih nema.
8-ica ima backlight remote i glasovne, ali lošu konstrukciju tipaka koje ispadaju.... Serija 8 je nešto svjetlija (isti panel koji sam i ja dobio ali kod mene je vjerojatno se ograničen) i ima 4 side ambi i taj daljinski. Nije vrijedno cijene koju traže za nju.

Sad, kad sam uzimao bilo je 9k kuna za Phillips i 13.5 k kuna za c2, te po meni tu razliku od 50% nije nikako opravdavao osim ako nije jedina namjena igranje sa pc-om.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote