View Single Post
Staro 27.02.2006., 17:08   #16
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor clock2much®
1. vidim da i drugi (masniji od mene) stavljaju direktno slike..... neka samo moderator doda 56k upozorenje....
2. atha je govorio o mojoj mašini koja radi na 1.6V.......2550mhz
3. i tebi i athi i meni(vrlo vjerojatno) senzori bezočno lažu......
sva ta đubrad od proizvođača matičnih zajebavaju i svaki na svoj način mjeri temp........
meni na albatronki ima čak i dva senzora za proc......
vanjska i unutarnja temp......
oba lažu vanjska temp proca je oko 25-29....eventualno do 32....
a unutrašnja 44-46..........

mjereno sa diodom na jezgri.....38.......
pa se ti sad misli........
1. Istina. Al je imao razlog i njega je napisao. Imas pravo da je mozda sad, kad se sredio imageshack stave thumbovi
2.pardon, na nisam skonto da se o tome pricalo, tj. o 1.6V, atha vjerojatno govori za svoj koji je na defoltu (po sigu)
3. Znam da lazu, al nitko od nas nemre tocno rec kolko. Al opet, svako gleda svoja mjerenja i prema tome se ravna

Sjecam se da je i moja soltekica imala tzv. ABSII temperaturu, kakti tocnu temp. u jezgri proca (barton 2600+) i ono je uvijek bila jedno 10°C veca doli temp. ostalima tu na forumu i ja sam se prema njoj ravnao...

Al u svakom slucaju, AMD64 je puno hladniji od starog mog bartona, i mislim da su temp. kolko tolko u redu (mozda mozemo govoriti o odstupanju od koja 3 stupnja).

Nego, dosta Offtopikarenja. reci ti meni kak si ti prisarafil ovo na grafu? prepostavljam da si samo probusil tocno navoje na bazi i onda samo prišarafio?

Super je to hladjanje, al steta sto zauzima 2 PCI slota, koja su meni prijeko potrebna, tako da ce i silencer biti ok (jedan PCI slot vise imam)