Imam problem sa isporukom artikala koji su bili na akciji: naime naručio sam 2 artikla (miš i pametni sat) skoro prije dva mjeseca. Kako artikli nisu bili poslani (oba iz DE) niti nakon nekoliko tjedana, kontaktirao sam support preko chat-a i prva dva puta su mi nudili isprike uz popust za neugodnost, oba puta tražili da se strpim još 2-3 dana,...naravno da ništa nije bilo poslano pa sam i treći put pitao, da bih dobio odg. kako je najbolje da otkažem narudžbu i ponovo naručim jer imaju "tehnički problem" sa slanjem. Na moj upit znači li to da će mi pokriti razliku u cijeni, dobio sam odg. da seller nije Amazon i da oni tu ne mogu ništa.
Ipak, poslali su mi poruku da će mi za miš (jeftiniji od dva itema) podmiriti razliku, no za sat- neće.
Govorimo ukupno o cifri preko 500 EUR narudžbe, koja je skočila u međuvremenu za oko 70-80EUR, sto mi je neprihvatljivo.
Imaju li oni to pravo samo tako me odj* nakon svog ovog zavlačenja, ili postoji neko rješenje?
Je li tko bio u sličnoj situaciji?
Iz komunikacije sam shvatio da im je jako bitno da ja povučem narudžbu (što još nisam učinio dok ne pitam vas za mišljenje), pa mi to nekako sve skupa smrdi na APP metodu da me skinu sa neke stvari.
Eto.
Hvala!
Edit: I da, artikli su na stanju, nije do toga...samo su sada skuplji. Amazon.de, ako išta znači...
Edit2: @xlr hvala na pomoći. Moj problem je što seller nije Amazon, tako da...