Citiraj:
Autor spiderhr
Jooj mekić valjda a ne megić... je-o te megić...
|
Ovo je popularna tema na forumima i redditima, sad bu zlo

Ali da, većina oko mene veli megić, vjerojatno jer smo većina ZG i okolica, ali mekić je isto opcija, inferiorna :P
Ugl, ta fast food sranja nisu niš bolja jedna od drugih, samo sam ih nastavil koristiti ko primjer, aktivna je borba kontra tog dreka ali problem je kaj smo svugdje okruženi tim na druženjima. I dalje se čudim nekima koje znam koji piju litru+ kole
dnevno.
Citiraj:
Autor Roberto
Na stranu subjektivnost toga što je bolje, MCD, Pringles, Coca Cola..najčešće nisu ti proizvodi bolji od drugih, čak ih ni oni sami tako ne reklamiraju.
Uzmimo za primjer MCD, sasvim sigurno nije bolji od svih durgih fast foodova, ali ima nekoliko prednosti zbog kojih je jao popularan - franšiza, svuda ga ima (laka dostupnost), dobro osmišljena ponuda, polugotovi proizvodi zbog kojih nikad dugo ne čekaš u redu, visoka kalorijska vrijendost zbog koje brzo osjećaš sitost, jeftin je...
Coca Cola je možda bolja od većine durgih kola, ali i skuplja. Ali ako ju uspoređuješ s drugim sokovima koji nisu kole, priča je bitno drugačija.
Slažem se s tobom, i ja radije gledam da za slične ili mrvicu veće novce jedem i pijem nešto bolje, pa makar to značilo da ću i piti n i jesti nešto manje. jer na kraju krajeva ovo su sve proizvodi i koji nisu nešto naročito zdravi
@webstartm, volio bih doći do te faze, al za sad još previše volim i meso i slatko 
|
Sve to ima svoje prednosti i mane, ali nekak kak sam stariji vidim sve više mana a prednosti ili postanu manje ili se okrenu u manu. Da, zasiti te ta brza hrana brzo, ali to opet nije dobro za zdravlje. A s obzirom na pare koje dam, ne bi rekel ni da je to više jeftina klopa iako istina, niš više nije baš jeftinije.
Vidim i po sebi, bilo je razdoblje kad mi je najpraktičnije bilo pojesti nekaj na brzaka nakon posla ili za vreme gableca pa sam natukel skoro 20 kila u zadnjih 3-4 godine, tj od kad je nekak ova korona krenula. I kao uvek mislim "budem krenul raditi na tome" i nikak da krenem, ali kužim kak mi postepeno dolazi motivacija da okrenem navike na bolje.
Ček, kaj je ono tema?