View Single Post
Staro 01.06.2023., 10:09   #48
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Evo, nazovi me bedakom, ali u većini slučajeva ovi gore proizvodi se kupuju jer bi kakti trebali biti bolji od većine toga u dućanu.

Na stranu subjektivnost toga što je bolje, MCD, Pringles, Coca Cola..najčešće nisu ti proizvodi bolji od drugih, čak ih ni oni sami tako ne reklamiraju.

Uzmimo za primjer MCD, sasvim sigurno nije bolji od svih durgih fast foodova, ali ima nekoliko prednosti zbog kojih je jao popularan - franšiza, svuda ga ima (laka dostupnost), dobro osmišljena ponuda, polugotovi proizvodi zbog kojih nikad dugo ne čekaš u redu, visoka kalorijska vrijendost zbog koje brzo osjećaš sitost, jeftin je...

Coca Cola je možda bolja od većine durgih kola, ali i skuplja. Ali ako ju uspoređuješ s drugim sokovima koji nisu kole, priča je bitno drugačija.

Slažem se s tobom, i ja radije gledam da za slične ili mrvicu veće novce jedem i pijem nešto bolje, pa makar to značilo da ću i piti n i jesti nešto manje. jer na kraju krajeva ovo su sve proizvodi i koji nisu nešto naročito zdravi

@webstartm, volio bih doći do te faze, al za sad još previše volim i meso i slatko