Citiraj:
Autor Mommistake
Kao i sve ostalo u svijetu, hoćeš McDonalds, Pringles, Kola, Milka, Jack Daniels i tisuće ostalih proizvoda.
Nitko ne kupuje te stvari zbog kvalitete, svi to znamo.
Kupujemo zbog više faktora, što popularnost, što okus, što dostupnost, što cijena itd.
Nutela je u suštini ulje i šećer.
Ali totalno nebitno za ovu temu. 
|
Evo, nazovi me bedakom, ali u većini slučajeva ovi gore proizvodi se kupuju jer bi kakti trebali biti bolji od većine toga u dućanu. Bolji je subjektivno, al bi rekel da više ljudi preferira megić od npr burger kinga, ili Kolu naspram Sky Cole (koja je meni bolja od obične coca cole) zbog nekog razloga.
E sad, ono kaj mene zanima - ja bi rađe dal iste pare ili mrvu više para za nekaj kvalitetnije, pa čak i da je manja količina. Ne sad drastično skuplje/manje, nekaj čim bi mogel zamjeniti standardne špeceraj stavke bez da ostavim bubreg na blagajni, ko ove alternative nutelama sa više lješnjaka, kvalitetnije čokolade, kave, tjestenina itd.
Hoću se informirat bolje o tome kaj jedemo i kupujemo.
Od naših proizvoda sve se više razočaram, od smanjivanja veličine proizvoda, lošije kvalitete pa do skuplje cene, ne razmem. Nažalost kad komentiram takve stvari dobijem komentare natrag da kaj se čudim ko pura dreku, da svi to rade i kao kaj se žalim, trpi i širi guzove. Ne znam, nekad me baš ubije letargija ljudi oko mene