Trebala bi mi preporuka TV-a za spavaću sobu/dnevni. Dakle istu prostoriju koristim za sve, znači igram se na TV-u i povremeno gledam Netflix, YT i domaće programe.
Gledao sam neke recenzije i preporuke, ali sam se pogubio malo u svemu tome. Ne znam dali da uložim u OLED televiziju ili da si uzmem QLED.
Soba je dosta osvjetljena po danu, eventualno mogu zamračiti po potrebi, ali me je strah da ću izgubiti dosta kvalitete zbog tog svjetla ako uzmem OLED uređaj. S druge strane volio bi imati 120 hz display i sve dodatne gaming mogućnosti kao VRR i ALLM.
Znam da je LG C2 jedna od boljih kupnji ali što se tiče QLED uređaja zapeo mi je za oko TCL 55C735 model zbog 144hz displaya te svih gaming mogućnosti a opet nije cjenovno na visokoj razini.
Da se razumijemo nije mi problem i dati veću lovu na C2, ali ako ću zbog svjetlosti prostorije izgubiti na kvaliteti nebi davao toliku lovu ako ne moram.
Također me strah burn in-a.
Maks veličina dijagonale mi je 55 jer više ne stane a i soba mi nije toliko velika tako da ću sjediti relativno blizu TV-u.