View Single Post
Staro 01.06.2023., 06:20   #36
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nutella, DE, 1kg (Lidl HR na akciji) ima isti sastav kao jopisova.

FR Nutellu od 1kg sam znao naći u Sparu, obično oko Nove godine.

Kupnja vani je itekako isplativa. Ok, sada je i kod njih malo poskupilo, ali i dalje je povoljno. U 35km udaljenoj Il. Bistrici imam Hoffer, Spar, Lidl i Eurospin. Obiđem sva 4 dućana i potrošim oko 150 EUR za dupkom pun bunker. Kod nas za tu lovu ne možeš ni kolica napuniti.
Kupujem lijekove za starce, neki su duplo jeftiiji nego kod nas. Samo kupnja lijekova mi uštedi lovu potrošenu na gorivo i cestarinu.

U IT su pašta i riža osjetno jeftinije nego kod nas. Kupim u PAM-u marmeladu od 330g za 1 EUR. A PAM je među skupljim trgovinama. Nedavno su u TS otvorili Lidl (u ulici od Univerziteta prema Silosu, ima podzemnu garažu od 20-tak mjesta). Morao bi skočiti pogledati šta ima u njemu. Isto tako nema potrebe kupovati razvikane marke kada za manje love možeš dobiti sličnu kvalitetu. Npr. riža Riso Gallo je 1 EUR/kg jeftinija od Riso Scottija, a odlična je. Kod nas obje te riže koštaju bar 1 EUR više nego u IT.

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 01.06.2023. u 06:30.
coconut je offline