View Single Post
Staro 31.05.2023., 14:14   #1
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
preporuka windows tableta za backpacking dj-ing

pozdrav ljudi,

kao što naslov kaže - tražim windows tablet čija bi namjena bila backpacking dj-ing (kada se sa društvom izgubim na planinarenju i želim biti što lakši). dakle, tražim uređaj koji je manji i lakši od malih laptopa i po mogućnosti uređaj kojem baterija traje dulje od tih malih laptopa (ispod 1kg).
osnovna namjena tableta bila bi da vrti dj program traktor pro 3, koji se usporedbe radi uspješno vrti na mojem starom laptopu lenovo Z575 (AMD A6-3400M, 8GB RAM). dakle, tablet bi trebao imati barem takvu snagu, poželjno i jaču.

bilo bi dobro da tablet ima punjenje putem USB-C tj. ako i nije USB-C onda da je moguće puniti tablet putem prenosive baterije. također, pošto dj kontroler koji bi spojio na taj tablet ima klasičan USB-A za spajanje, bilo bi dobro da tablet ima USB-A ulaz ali ako dobro razumijem to nije nužno jer potreban USB-A ulaz mogu dobiti i pomoću adaptera koji bi uštekao u kakav već ulaz tableta. iskoristio bi priliku pa upitao znalce - da li USB-A od tableta daje istu energiju kao i USB-A izlaz na laptopu? ovo pitam da se ne bi iznenadio ako kupim tablet pa ustanovim da on ne može pogoniti dj kontroler. ovo je malo sad možda van teme ali zanima me hoću li na taj tablet moći instalirati software (traktor pro 3) kojeg koristim na laptopu?

iznos koji bi dao za ovakav (pretpostavljam rabljeni) tablet je do 300 eura. poželjno manje.