View Single Post
Staro 30.05.2023., 08:59   #2278
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Dacher Pregled postova
Pa zato kaj to tak ne ide kako ti misliš. Kao što si i sam naveo primjer update dobiš svake prestupne a dok je samsung doktor u tome kao i u masu drugih stvari u odnosu na motorolu, kamere da ni ne spominjem kao i UI itd. Motorola je tek nedavno ozbiljno ušla na tržište mobitela i tek sada polako hvata korak za rivalima. U početku su kao Nokia izbacivali neatraktivne modele sa arhaičnim dizajnom koji nisu nikoga zanimali. Sad su počeli sa edge serijama radit nešto ozbiljno ali i dalje još trebaju puno žganaca da bi parirali spomenutima.

Ako hoćeš čisto i to ti je primarno a nećeš pixel onda imaš nokiu i android one. Pa ćeš imat super clean iskustvo di ćeš bolje i čišće od toga?
nisam se mislio svađat nego sam htio čut šta ti konkretno smeta kod my ux, pošto je stvarno GOL nema maltene ništa gore osim motorola gesti koje se daju ugasit. Koja je razlika u odnosu na Nokiu i android one? Bttw gledao sam i nokiu al ima samo midrange soceve unutra, htio sam nesto jace u mobu, mislio sam igre igrat al to me drzalo ravno tjedan dana, tako da mi je i zao da nisam uzeo neo na kraju....

Kupio sam mob u 12. mjesecu i od onda sam dobio 4 updejta, s tim da jos cekam a13 update, vidim po motorola redditu da je krenuo u drugim zemljama za e30 fusion, tako da ce bit kroz mjesec dana valjda.
Al meni ti updejti nis ne znace jer mob mi radi odlično, imao sam samsunga prije ovog i mjenjao bi sve te updejte za performanse moba kakve su bile u startu, nakon 2 godine se usporio drasticno. Da se moze na samsungu maknut os i stavit cisti android bi ga uzeo opet, toliko mi je na jetra isao njihov oneui i njihovi apovi, 2. nepotrebni store, i guranje bixbia.

A kamera ko kamera, ne patim od toga i koristim je svake prestupne, vidim da u reviewima spominju da je slabija od konkurencije, al kad mi treba odradi posao, nevidim razliku između slika na mom mobu i recimo curinom a52s il s7 kojeg je prije njega imala.
kiki86 je offline   Reply With Quote