View Single Post
Staro 29.05.2023., 22:26   #2276
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Dacher Pregled postova
Mislio sam na MY UX
Ne kužim. Meni se ne sviđa sve dalje je suvišno. Ak je nekom super ok. Meni je banana. Ak ti je Edge 30 super ne znači i da je MY UX super.
Jel su ga unaprijedili ne znam, zadnje kaj sam vidio je bio android 12. A i ne zanima me previše budući da ima meni boljih UI-a.

A ovo masno i spominjat da je samsung sranje ... ne ide baš zajedno.
Zasto ne ide zajedno? Meni je samsung i njihova politika guranja njihovih appova i oneuia sranje (da ne kazem koliko se low/midrange mob ugusi sa svim tim sranjima), isto ko i xiaomi (miui, appovi, notifikacije koje ni nakon 10 godina na trzistu ne rade kako treba + guranje reklama u os) i sve dalje je suvisno

Zato sam trazio mob sa golim osom, mislio uzet pixel al posto google jede govna u hr, isao sam na ono sta radi kod nas kako je zamisljeno i uzeo motorolu (zenfone mi je bio preskup, iskreno i ovaj fusion mi je bio, mislio sam neo uzet)

Nisu unaprjedili nista jer se nema sta unaprjedit, sve radi kako bi i trebalo na golom androidu, ono malo njihovog sta su dodali radi kako je zamisljeno. Meni su i geste za navigaciju korisne, shake za flashlight, ss geste, double tap za custom app pokrenut, te koristim i sve mi rade ok. Ako smetaju ugase se na klik. Sve ostalo je ko na pixelu (fale google pixel exkluzive naravno)

Daj neku konkretnu falingu osim meni se ne sviđa pa onda mozes rec da nevalja ili je sranje
kiki86 je offline   Reply With Quote