Za sad dosta loše iskustvo sa narudžbom u ovoj trgovini...
29.4. Naručio kučište i još neke sitnice sa preuzimanjem u poslovnici, dobijem potvrdu narudžbe na mail i dalje ništa.
Piše na stranici da je rok isporuke 7-15 dana pa nisam ništa ni pitao dalje...radim djelomično i u prodaji tako da znam kako to ide ako nemaš na lageru.
15.5. Javljaju mi na mail da se moj paket zagubio i da moraju ponovo naručiti od dobavljača, te nude dostavu na moju adresu što ja odbojam i inzistiram na preuzimanju u poslovnici.
Ja ih pitam kad bi trebalo stići u novoj narudžbi, dobijem odgovor da se nadaju da ovaj put bude sve ok sa narudžbom i da bi trebalo stići sljedeći tjedan. Vrlo nezgodno sroćen odgovor...oni se nadaju da će stići roba koju sam naručio
25.5. Pitam da li imaju kakvih informacija kad će stići, pa ipak bi trebali imati neki tracking od dobavljača i znati okvirno...
Dobijem odgovor: "nažalost još nam nije stiglo, pitao sam baš ujutro dobavljače gdje su paketi pa provjeravaju sa dostavnom službom."
29.5. Šaljem opet upit o statusu, za sad nemam odgovor.
Očito se u 3 radna dana nije uspjelo provjeriti u dostavnoj službi gdje je paket...