View Single Post
Staro 28.05.2023., 21:26   #5586
the chosen one
Premium
Moj komp

the chosen one's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
da ne ureknem ali - ht-ov teknikolor gpon u sad već 12 mjeseci usluge nije štucnuo niti jednom. stoji bačen u garaži, sve živo na njemu ugašeno, i iza njega openwrt. nijednom se nije restartao, update-ao, resetirao, štagod.

ako se to počne dešavati češće od 1 put godišnje, leti ća s mreže, prijavljujem kvar i tražim klasičan raisecom.

ovo da uvjetuju neke dodatne igračke za 1gbit brzinu je oveća glupost, i da s druge strane nema sluha na "imam vlastitu opremu iza vaše i ne treba mi NIŠTA" već ko razbijena ploča verglaju "treba maksi modem i maksi kurac i maksi palac" je više rezultat niskih plaća i ispiranja mozga poslovnom nekulturom nego išta drugo, jer očito radnik koji razmišlja nije dobar radnik.
gledao sam na moj.roza.telekom.haer portalu i zaista - na 500 mogu dignut bez beda, na 1gbit samo sa tim kineskim paketom svjetlećih aviona. tko zna šta bi sve sjebali prilikom puštanja toga u rad, pa zasad preskačem.
I ja sam odustao. Kako je pisala tu ekipa na forumu rekli su da se može bez te njihove opreme (da su dobili gigabit bez tog spejs šatla) tako sam i ja probao. Kontaktirao sam ih u 4 navrata, molio da me nazove netko sposobniji, netko ko je na stepenici više u call centru ali bezuspiješno.
Poklikao sam 500Mbit online (bio sam na 200) tako da sam ja do daljnjeg isto bez gigabita.

Nadam se da će i do nas doći švabski ONT, onaj crni sa 2.5Gbit portom kada uvedu 2Gbit brzinu, pa ću nastaviti kao i sada iza ONT-a koristiti svoju opremu, a do tada...
the chosen one je offline   Reply With Quote