View Single Post
Staro 24.05.2023., 11:58   #5583
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Karlo666 Pregled postova
Net i IPTV nije problem upogonit već samo VoIP a moraš imati odgovarajuću opremu tipa YeaLink VoIP uređaj(provjereno radi) plus username i password od svog VoIP accounta,ostale parametre već znamo.

TLDR
IPTV je kod svih naših ISPova bridgeana konekcija samo Internet veza varira između PPPoE i DHCP ovisno dali je preko HTa ili ne.

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
mene nervira da već drugi televizor stvara problem sa brojem portova na iskratelu jer tv mora biti direktno u router priključen neradi kako treba ako ide preko swicha ni pametnog ni običnog,kako moram računalo,laptop,raspberry pi i NAS žično priključiti u velikim sam problemima ako nekrenem sa svojom opremom,elegantno rešenje bi bilo iskratel u bridge tv i telefon na njega sav internet na moj router,ovako kako su oni to složili i zamislili ili nemožeš dobiti sve tri usluge ili moraš doma u svom trošku slagati network centar,povlačiti duplo kablove po cijelom stanu,jer eto nije moguće internet i tv u drugu sobu dovesti jednim kablom moraju biti 2, u principu u mom slučaju a1 daje totalno nepotreban uređaj i nekako vjerujem da je taj bridge mod u sferi "neželimo" prije nego u sferi "nemožemo" jer još nisam naletio na router od operatera ,a bilo ih je oko dvadesetak u mojoj internet povjesti da nije imao tu mogučnost,srao je bnet svojedobo prvih par godina da je nemoguće na tehnikoloru da bi onda ipak bilo moguče bez nadogradnje firmwarea oćito je ta opcija bila skrivena cijelo vrime u zaključanom djelo,pa nekako vjerujem da je i sad u iskratelu.

-

skalar je offline   Reply With Quote