23.05.2023., 12:29
|
|
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
Autor Mommistake
Meni u subotu u slavonskoj, u smjeru istoka, klinac došao s lijeve strane, bmw trojka, tamo 2003. godište, BJ rege, ono, iza pola noći, prazna cesta, ja penzionerski idem doma, on nabija gas u leru, otvara prozor i nešto mi govori.
Upali se zeleno, lik prva, druga, treća, valjda u crveno šalta (s tim da auto ne ide nigdje, valjda dizel), i ode.
Ja onako, 50, laganini, žena i ja umiremo u autu od smijeha.
Naježim se kada vidim kakvih hilbilija ima...
|
Radili smo pizdarije u tim godinama ali ovi su level iznad. Čak se nekad pitam jel smo devoluirali kao ljudi. Meni je nedavno jedan dečec s BMWom driftao na punom križanju, zanjelo ga (ne snalazi se baš jel) pa mi je prošao blizu sa zadnjim krajem. Skoro mi razbio novi auto. I ne samo meni. Jebiga, pitaš se...zakaj na punom križanju. A vidim i neke od 3 banke da to rade.
Nego, puno je rasprava bilo oko automatskih praona. Te da često budu stare četke te da oštećuje lak. Ja novi auto uvijek sam perem pa nakon koje godine po ljeti ipak odem u automatsku jel se preznojim ko đubre kad ga ljeti perem. Nisam nikad primjetio neke crte po autu na laku, ni male ni velike. Tak na tri auta. Jel to bauk ili fakat šteti automatska? Od kud te priče? Ja perem kod Antunovića u španskom...
|
|
|