Citiraj:
Autor xlr
Imas pravo, ima funkciju paljenja. A vidim da jasno navode i to oko automatskog paljenja nakon nestanka struje. Jedino pripazi kada ga spajas na vanjsku posudu - nema nacina da se ugasi kada se kanta napuni. Idealno bi bilo ubaciti cijev u podni sifon. Ili sloziti neki pametni senzor koji bi reagirao na vodu i gasio npr wifi pametnu uticnicu. Ili napraviti alarm za posjecivanje podruma 
|
Puko narudžbu, pa da vidimo kako radi to čudo

O tome sam već razmišljao, ali prvo ću koristiti taj njegov tank samo da vidim koliko treba vremenski da se 3 l napuni, a kada bude kanta u funkciji vodit ću računa barem jednom dnevno da pogledam kakva je situacija, jer ako se prelije iz kante voda, džabe sam odvlaživao haha
Citiraj:
Autor coconut
Kod vlage, iznutra nemaš šta raditi. Treba iskopati zemlju oko zidova, staviti izolaciju na zidove prostora (stirodur & co.) i onda vratiti sve nazad. Sve drugo je stavljanje flastera na otvoreni prijelom.
Ako je u pitanju temeljna vlaga, samo injektiranje pali, a ono i traje i košta.
|
Sve jasno, trenutno ne planiram nikakve drastične pothvate, odvlaživač mi je samo da ublaži malo štetu, a jednog dana kada dođe na red, sredi se sve pa isti ne bude trebao