Citiraj:
Autor kopija
Kobasica je najbolja metoda shippinga, to je aliexpress standard shipping putem Overseasa koji tracka pošiljku do tvojih vrata
Tracking broj koji završava s "ua" se dostavlja HP-om i prati pošiljku samo do sladišta HP-a, ako poštar izgubi/zadrži za sebe pošiljku nemožeš ostvariti refund. A to se često događa.
Za skuplje stvari uvijek izaberi Standard shipping.
|
Upravo to se meni dogodilo. UA tracking broj. Došao paket u hrv prije mjesec dana i od tad mu ni traga ni glasa, javio se pošti kažu:
Citiraj:
nastavno na Vaš upit koji ste nam dostavili dana 25. travnja 2023. godine putem web – obrasca, obavještavamo Vas kako je predmetna pošiljka „obična“ pošiljka sa prefiksom U iz Europske unije. Takve pošiljke ne evidentiraju se kao knjižene pošiljke u poštanskom sustavu te nismo u mogućnosti provjeriti status istih.
Nadalje, nakon što pošiljke pristignu u Republiku Hrvatsku iste odmah budu usmjerene prema adresi primatelja te se uručuju ubacivanjem u kućni kovčežić. Ukoliko iste ne mogu biti uručene na navedeni način, ostavlja se Obavijest o prispijeću pošiljke te se predaju na isporuku u poštanski ured.
Ujedno napominjemo da je poštanska pošiljka vlasništvo pošiljatelja sve dok nije uručena primatelju ili drugoj ovlaštenoj osobi.
|
Nitko mi nije uručio paket a bome ni obavijest/papirić u sandučić.
Otvorio disput na aliexpresu, ali kad sam pročitao tu u temi da to ne prolazi povukao sam ga.
Jedino dobro je to sto je paket bio vrijedan 2$, neke kopče za haubu koje sam na kraju i našao pa mi ne trebaju.