View Single Post
Staro 19.05.2023., 14:11   #3830
benny_blanco
another brick in the wall
Moj komp

benny_blanco's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Super da je on to rekao, koji je "glodao" 300g proteina dnevno i umro u pedesetoj. Sve ostalo što je on rekao je nebitno, bitno je kako se on hranio. I nije sigurno bio takav s 100g proteina dnevno.

Ali ok, tvoje mišljenje, ja se s tim ne slažem, čisto iz razloga jer mi ovaj način paše, ima rezultata i našao sam se u njemu.

Imam svoj plan, prehranu, doslovno vidim rezultate iz dana u dan. Naravno, ne vadim brojke iz glave, imam struku kraj sebe, ako mogu što reći, uz bezbroj insta/tik-tok infuelcera, ovaj je na sceni od početka devedesetih, tako da valjda zna što radi.

Ako funkcionira, zašto mjenjati, ne?

I moraš shvatiti, 70-tih i 80-tih su "dijete" bile kompletno drugačije nego danas.

Naravno, neće se svi složiti s tim, ali do kad meni daje rezultate, ko ga jebe, dobro je.

UGH i masti i jesu gorivo.
No, kada brojiš sve i želiš postići određeni kalorijski unos a da opet bude deficit, cikliranje nije opcija (JOŠ...).
Na ovaj način, uz proteine i masti, UGH osim goriva popunjava kalorijsku razliku da deficit bude minimalan (200-300) a da opet snaga bude tu, uz 5 treninga tjedno (čak i u dane bez treninga odradim 6-10km šetnje), u dane s treningom isto toliko. Znači tjedan uvijek završavam s 5 treninga i barem 100k koraka na smartwatchu. UGH uvijek dobro dođe s ovim tempom.
Zakon mi je pročitati kako netko jos toliko ima vremena izdvojiti na trening
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Sve stoji i u pravu si, no discussion.

Ono što bi volio staviti na stol je vrijeme za trening. Kako godine idu, polako shvaćam da su oni stariji od mene bili u pravu, a ja u krivu, kada sam svima govorio "ako ti se trenira, naći ćeš vrijeme za trening". Ja bi iskreno rado da dan traje 36h umjesto 24h jer sve manje i manje vremena imam za akciju. Preko dana sam na poslu, popodne dijete/ručak/kuća/veš/dodatni izvor prihoda/edukacije itd. Dok ne stavimo malu spavati u 22-23h smo u punom pogonu oboje (žena i ja). A tu je vrijeme i za dragu (film, romantika itd, nećeš pustiti da ti brak propadne jer - prioriteti).

Ova trening mučenja koja influenceri zagovaraju (a u praksi ne provode) u 5h ujutro ili 23h navečer te shebu fizički i psihički. Ako se rasturiš ujutro (s tim da to nema veze s kvalitetnim treningom jer em tijelo nije zagrijano ni spremno, em ti psihički nisi u priči u 5h ujutro), u 20h si mrtav čovjek, a još moraš dva tri sata odguslati s obavezama. Ako ideš vježbati kasno navečer, zaboravi na kvalitetan san i onda te zbog nedostatka istog kroz period od mjesec dva sustigne zdravlje i(psihofizički te iza ugla dočeka sranje pa se brate leči) ili problemi na poslu jer zbog neimanja koncentracije počneš kiksati.

Tako da sam treninge sveo na vikend kada jedino imam vremena i odrađujem ta dva treninga obično cijelo tijelo.. i to nije dosta.
Same here, u suštini nemam pola sata praznog hoda tokom dana, vikendi gym te neka akcija eventualno. Treninzi u 5 ujutro nemaju smisla jel ne mogu dočekati 22h onda a da ne zaspnem.
benny_blanco je offline   Reply With Quote