Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.05.2023., 14:29   #67299
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Nisu, gume su dobre, relativno (PIRELLI CINTURATO P7).
Onda sam nesto pobrkao, mea culpa!

Nego, pitanjce: prijavljujete li policiji obijesne voznje po parkinzima, Kostelic pretjecanja motorista i sl.? Ako ste, kao ja, pomislili da bi to mozda nekad mogli napraviti dobro djelo - komotno odustanite od ideje.

Setam po parkingu trgovackog centra, dolaze dvojica mladjuha s motorima i ono, turiranje, pretjecanje u milimetar, slalomi, a guzve iz svih smjerova, pa skarice, kurcenje... Ukratko, kao na castingu za fast n fjurious. Obavim sto sam planirao, prosetam se do auta i vidim decki parkirani na parkingu. Nazovem prometnu, kazem sto se zbiva i long story short - da bi podnio prijavu moras ici u postaju nakon cega oni nesto poduzimaju itd itd. Ja stojim pored motora i diktiram im tablice, nista. Kao, budemo poslali nekog ako ima slobodnih patrola. Pricekao na parkingu dolazak patrole, popricao s njima, ovi i dalje stoje parkirani. Otisao sam kuci jer sam upravo izgubio 45 minuta i nije mi se dalo cekati rasplet. Sto je kasnije bilo, nemam pojma. Pola sata kasnije se mimoisao s jednim od tih bajkera, naravno, ubadanje zavoja, turiranje, proklizavanje, ma sve one blagodati posjedovanja jurilice kada imas preplava jaja.

Sad mi je jasno zasto ekipu generalno boli kurcina u prometu i zasto vozacka kultura ide tamo di ide. Ne moze ti nitko nista, ni kamere oko tebe, ni prijave, ni dash kamere u prometu, sve dok te panduri na svoje oci ne vide - onda si najebo. A njih pak nema ni za lijek.