Citiraj:
Autor Mommistake
Izbjegavaj Fuldu ako ti je život mio.  Dunlop je dobra guma.
|
Hmmm,.. imao sam već Fuldu i Dunlop, za Fuldu se slažem da je tak tak na mokrom, ali Dunlop mi je ostao u gorem sjećanju jer kad je guma otišla prestala je držati cestu tako naglo da sam se do vulkanizera otpeljao tek nakon dva dana kad je prestala padati kiša i kad se asfalt posušio, ne znam što im je bilo i jesam li bio baksuz pa sam dobio neku lošu seriju guma, ali kad su otišle i na najmanji pritisak kočnice se palio ABS, a krenuti na uzbrdici (a kuća mi je na brdu) po mokrom je za okolnu bilo: "Gle budalu kako stišće gas"
Ipak hvala, stavljam onda za sada jedan plus pored Dunlopa (možda sam ipak imao lošu seriju)
Citiraj:
Autor Incre_Dible
Koristim Nexen N Fera 215/45/18'' i mogu reći da su sasvim ok gume za mokru cestu po dosadašnjim iskustvima. Prošle godine sam uhvatio neku akciju u Furlanu ispalo me 220€ za 4x18" gume. Imam dva seta ljeto/zima ne radim puno KM godišnje pa sam se odlučio za Nexen. Imao sam Uniroyal ali osim prevelike potrošnje nisam bio zadovoljan sa njima.
|
Hvala, ide onda jedan plisić i pored Nexena.
Citiraj:
Autor Incre_Dible
Ima tko preporuku za brisače prednje. Koristim Bosch ali nakon jedne godine su već dali svoje. Lijeva donja strana brisača uopće ne briše više i samo mrlja staklo.
|
Citiraj:
Autor Mommistake
Svejedno opet bi preporučio Bosch. :/
|
Slažem se da je bolje opet uzeti Bosch jer dok brišu, brišu dobro i ne cvile kao neki drugi
Citiraj:
Autor Hamm
Žena vozi, a ponekad i ja Bridgestone T005 ali 14". To je mali citrač c3 1.1 atmo mlinac. Normalno se auto ponaša s njima. Ovo je druga godina. Računaj da dok je na automobilu ta guma prijeđe dnevno 50km.
Vjerojatno bi birao između Uniroyal Rainsport 5 i Bridgestone T005.
|
Hvala.