Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.05.2023., 09:19   #67214
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Upravo ostavio BMW-a u ovlastenom servisu i dobio zamjenski 218i Active Tourer (100kw). Ljudi moji, mene malo sramota u sta se BMW pretvorio... :/
Zadnje sto sam vozio i priblizno ovom segmentu je bio Ford Focus iz 2018-te i odgovorno tvrdim da je imao kvalitetnije materijale u unutrasnjosti. Doslovno me bilo strah ista dirati da ne bih nesto polomio. Vrhunac je bio kada sam slucajno gurnuo ruku izmedju sjedala i centralnog grebena, a ono ispod naslona za ruku - rupa!
Polozaj sjedenja meni osobno ne odgovara, ali je tipican za ovaj tip auta. Ne svidja mi se ni to, ali to je do mene.
Cak sam mu jednom stisnuo puni gas: oglasila se neka bijesna civava ispod haube i... nije se dogodilo apsolutno nista! Iskreno ne znam kako bih sa ovim prestizao. Ili se sa ovakvim autom ne prestize?
Multimedija jeste onakva kakvu u zadnje vrijeme svi na forumu pljuju, ona sa hrpom ekrana i touchscreenom, ali to je doslovno jedina stvar koja mi se donekle svidjela u ovom autu.
Uglavnom, ja kao ljubitelj BMW-a sam se iznimno razocarao u ono u stoo se BMW pretvorio. Izgleda da cu F11 voziti duze nego sto sam planirao jer ovakav "BMW" sigurno necu kupiti za svoje novce.
U osnovnoj opremi dobiješ samo logo, a osjećaj nadoplaćuješ. Doduše, u x18i/d verziji ne možeš očekivati da će te pritisnuti uz sjedalo dok stisneš gas. Osobno, meni je još uvijek nije jasno zašto još uvijek halogenke guraju. Ok, jasno mi je, ali opet...