Citiraj:
Autor quazar912
prije 4 godine prisilno morao uzeti homebox od Tele2 zbog kvara t-com infrastrukture pa se poveselio budem imao unlimited net i na moru ...
jedino što je bilo unlimited je moje psovanje tele2 jer im je po ljeto mreža bila zagušena ispod 3G ...ni net radio nisam mogao koristit. kamoli neki SD video streamat.
tako da ne vjerujem da će kod bilo kojem operatera bit bolje na wireles tijekom rekordnih turističkih mjeseci pa i da je 10G. 
|
Već sam bio govorio tu na forumu, testirao u Vodicama prošle godine (par ulica iza onog fensi hotela) u špici sezone: HT nulla bodova, A1 na 4G mrtav na 5G vukao abnormalne brzine, Telemach non-stop 75Mbit (koliko je max na prepaid 5G bilo). Računaj da je to sve kvazi 5G signal, tj 5G NSA.
Nije da ih branim, ali imam osjećaj da su podosta uložili u mrežu ovi iz Telemacha, i još ako stvarno korisnike prebace na SA mrežu tokom ovog ljeta, kako su najavljivali, samo je nebo granica
@Prezime - "Internet po svuda" je pretplata, tako da ti račun dolazi dok ne otkažeš pretplatu. Nema UO.