View Single Post
Staro 14.05.2023., 15:07   #1754
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Jucer smo se bas u razgovoru sjetili zaboravljene svinjarije, da se svi podsjetimo, tema je odlicno oslikala, sto se tada desavalo, svima koji su bili alergicni na bezobrazluk banaka.

Dok nije uletila EU regulativa o privatnosti podataka, kakve su sve podvale ubacivali u pitanja, to je bilo van pameti! Podaci o domu, bracnim statusima,(!) politickoj aktivnosti, doslovno su ubacili sve sto su se sjetili zlorabiti. Na ekranu im je odmah iskakalo iz sucelja, ako nisi na sve odgovorio. Pozvala me poznata bankarica, sve pocekirala, jer sam svaki put odbijao. Znate - Vi kriste pravilo poslovanja, kad god sam trazio pisani trag te "zamolbe" svaki put je zavrsavalo - Dobro, mozete i drugi put zavrsiti upitnik.

Posebno je bilo iritantan idiotizam, dvostrukih ili trostrukih potvrdjivanja od strane korisnika, nesto sto je vec proslo kontrolu banke te su mogli vidjeti po defaultu. Znaci kristalno jasna veca uplata na kojoj se vidi izvor/sredstvo/namjena, dokaz prirode uplate. Ali, ako se naivce moglo usicariti da se raspricaju, zasto ne! Hocete li primati svaki mjesec velicinu prosle uplate? Znate, mi smo potpisali sporazume, mi moramo ovo, moramo ono. Rekoh, ja nisam s amerima ikakav sporazum potpisao, imate mehanizme, povjeravajte do mile volje, samo me prestanite trovati za svaki dolazak novim kvizovima.

A prije prije koju godinu, Kanada je cak i pojedinim prosvjednicima, na kratko zamrznula racune, dok je Austrija bila nadomak glasanju, da se meni, Domy_Os-u, te ostalim primitivcima, onemoguce sredstva na racunu, ako ga ne primimo

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 14.05.2023. u 15:16.
Visage je offline   Reply With Quote