Citiraj:
Autor Juice
Je, na europskom je napisano da je kriv, al jbg.
Križanje Selske-Zagorske je to bilo, ja u traci za lijevo čekam i lik me samo štrajfa po boku i nastavi, još sam ga moro lovit do doma. Bio je deda, 48' godište brijem koji nije skužio kao kaj se dogodilo, i ajde star je, pa ajmo samo europsko. Na kraju me izvozao ko malog majmuna.
Na kraju ga danas uspio nafukat da dođe do osiguranja, čak se i neli glavni u osiguranju spustio dolje te je nakon rasprave promijenio iskaz. Na kraju mu je rekao taj šef da bolje da promijeni i kaže kak je bilo jer će sigurno završit na sudu kolko sam uporan bio i na kraju će završit s većim troškovoma.
Riješeno sva srećom, još samo auto sredit.
Ubuduće za bilo kakav udes zovem policiju pa nek rade zapisnik i ostalo. Popilo mi to europsko izvješće i naganjanje živce već po koji put.
|
Da na žalost ljudi su smeća.

Imao sam jednu prometnu i ja sam bio kriv. Lijepo izašao van kriv sam jbg isprike jeste ok i to.
Lijepo pitao čoek jel da zove muriju ili ne reko gle ajde ne da ne dobijem još i kaznu za izazivanje prometne nesreće. Fino sve riješili i bok. Sve sam detaljno poslikao, poslao na svoje osiguranje itd...
Malo me neki bahati "prometni vještak" jebao da moramo doći s autima kakvi su nakon sudara, a moj je već drugi dan išao na servis (blago popigana hauba, puknuti nosač fara i tak..ništa ozbiljno). Pa sam ja bio bahat i onda smo se dogovorili.

Mislim sve je poslikano, skica je jasna i to je to.
Citiraj:
Autor Juice
Euroherc
|
Kolegu je je naguzila baba sa puntom dok je puštao pješaka na zebri.

Četiri mjeseca navlaćenja od "znam ti ja limara" do "pa nemre to toliko koštati" preko "ma ima na otpadu 100% takav". Ok je stari je volvo s60 iz 2001. ali ga je mrtav ladan odfurao u ovlašteni gdje su mu stavili originalni branik i sve ono kaj ide ispod, a to je kod volva neka dodatna komplikacija koliko mi je pričao.
Na kraju je svojom lovom platio ovlaštenom da bi onda još čekao lovu od euroherca.
Radi se o 1800 ojra.
Što dalje od navedene gamadi. To je bagra s kojom ne treba imati nikakvog posla.
Citiraj:
Autor vga killer
Policija pogledala kameru na stupu i to je bio dovoljan dokaz da je lupio u auto
|
To znači da kamere nisu rezolucije "minecraft"?