Zapravo nije problem u Garminu nego u iOS-u koji namjerno ogranicava 3pp. Recimo na Androidu mozes primati i slati (predefinirane) poruke. Na iOS ne, jer app nema pristup tom api-u.
Venu 2 je odlican izbor jer ima menstrual cycle tracking sto je izuzetno bitno onima koji ne vade na vrijeme
Nisam nikad imao Suunto al' imam Garmin godinama. Osim jedno vrijeme Amazfit i nikad vise. Meni osobno Garmin pase (Fenix 7 solar) jer sam prilicno aktivan. Daje mi uvid u perfomanse, predlaze sto da trcim (base, threshold, vo2max, interval...). Report nakon workouta je odlican, predlozi rest day kad pretjeram

Cak detektira set, tip i broj ponavljanja za weight lifting. Ako je moguce, naravno. Pa onda sleep, stress, HRV, training readiness, training effect... da nabrojim samo neke. Bitno je naglasiti da je Garmin prvenstveno sport watch a tek onda nesto malo smart watch. I taj sport eco sustav je odlican. Imas app, imas web, integraciju sa 3pp senzorima, BT i ANT+... Sve to uz trajanje baterije tjednima.
No, ako nisi aktivan i nista ti ne znace svi ti sport features koje Garmin daje, onda je bolje uzeti neki "smart" watch gadget.