View Single Post
Staro 12.05.2023., 21:28   #3263
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Zapravo nije problem u Garminu nego u iOS-u koji namjerno ogranicava 3pp. Recimo na Androidu mozes primati i slati (predefinirane) poruke. Na iOS ne, jer app nema pristup tom api-u.

Venu 2 je odlican izbor jer ima menstrual cycle tracking sto je izuzetno bitno onima koji ne vade na vrijeme

Nisam nikad imao Suunto al' imam Garmin godinama. Osim jedno vrijeme Amazfit i nikad vise. Meni osobno Garmin pase (Fenix 7 solar) jer sam prilicno aktivan. Daje mi uvid u perfomanse, predlaze sto da trcim (base, threshold, vo2max, interval...). Report nakon workouta je odlican, predlozi rest day kad pretjeram Cak detektira set, tip i broj ponavljanja za weight lifting. Ako je moguce, naravno. Pa onda sleep, stress, HRV, training readiness, training effect... da nabrojim samo neke. Bitno je naglasiti da je Garmin prvenstveno sport watch a tek onda nesto malo smart watch. I taj sport eco sustav je odlican. Imas app, imas web, integraciju sa 3pp senzorima, BT i ANT+... Sve to uz trajanje baterije tjednima.

No, ako nisi aktivan i nista ti ne znace svi ti sport features koje Garmin daje, onda je bolje uzeti neki "smart" watch gadget.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote