View Single Post
Staro 08.05.2023., 19:13   #2677
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@tomasini
Skroz si pomješao, tarifa vrijedi unutar HR. A posebno roaming unutar EU. Nije to ISTO.
kako misliš pomješao? napisao sam - obmanuli su me rekavši mi da cijeli paket gb mogu trošiti unutar eu. da bi kasnije, nakon što ste mi ovdje na forumu rekli da to nije tako, nazvao i rekli su mi drugačije - tj. da ne mogu potrošiti čitav paket gb izvan hr.

Citiraj:
Autor Marko :) Pregled postova
Samo ti predaj zahtjev za raskid ugovora Telemachu, kada ugovaraš uslugu preko telefona, imaš 14 dana da raskineš ugovor. Na to ih obvezuje EU zakon.

I da, mogu ti poslat ponudu na mail jer prodajni predstavnici, kad ti ostave podsjetnicu, na njoj piše njihov broj i njihova mail adresa. Štoviše, sve što ti ponudi telefonska prodaja nalazi se u cjeniku, pa ih ako ne žele poslat mail, traži ih gdje se to u cjeniku nalazi. Ako odbijaju oboje, otkantaj ih, zaista nije vrijedno natezanja s njima.

Ali da, ništa preko telefona ne prihvaćaj. Vidiš da ti lik kaže da mu moraš vjerovat. U prodaji je uvijek bitan broj prodaja, ovo nije iznimka. Ali isto tako, njima je u interesu da ti nešto uvale što brže da mogu na sljedećeg kupca. Zato ja telefonsku prodaju uvijek otkantam odbiju li mi poslat ponudu na mail. Jer ako pristanem, najčešće bude situacija koju ti sad imaš; natezanje s njima i pisanje zahtjeva za raskid, prigovora, čega sve ne. Bez veze gubiš vrijeme na to.
danas sam zvao telemach i rekao da mi otkažu taj ugovor. rekli su da će ugovor biti raskinut u nekoliko narednih dana i da ću biti obaviješten sms-om. uglavnom, zgadio mi se telemach ovim obmanjivanjem.