Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.05.2023., 23:52   #67124
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova

Ne velim da si ne bi kupil BMWa ili Škodu ako je fakat neki brutalan deal, al ak morem birati između njih i nečeg drugog da nudi vrlo slično - mislim da bi išel onda na faktor drugačijeg. Nije najracionalnije, ali nije da nema smisla, kaj ne?

P.S. Kie Proceed baš i nema kod nas
Nema bas ni puno BMWa X7 ili M5 tak da statistika se uvijek moze "ustimat" ako tako zelis ?

A Koji bi to BMW po tebi bio slican KIAi ? Ako gledas isti segment onda ce cijena BMWa uvijek biti veca jer je to kao "premium" brand i placa se vec u startu vise tako da tesko se to moze usporedit cijenom ili nekim "dealom".

Mozes samo eventualno kao sto ti calypso predlaze za Audi isto tako traziti polovni BMW za tu cijenu koliko te kosta nova KIA.
A sad sta je kome racionalno ili ne to je individialno jer ne kupuje svatko auto iz istog razloga. Nekima je samo za prijevoz od tocke A do B. Nekima potreba zbog poslla, nekima nesto trece... uglavnom ljudi imaju svakakvih razloga zasto kupe neki auto....

Ja da sad gledam racionalno zadnjih 5 godina kolko km pravim (posto radim od kuce jos od 2018 (kao da sam predvidio covid/rad od kuce ) nebi mi ni trebao auto, ali jednostavno nekad mi je gust sjest u auto i samo se provozat bez da idem negdje odredjeno ili trebam stici u neko vrijeme, a nekad ga ne upalim 10 dana.... .