Citiraj:
Autor calypso
Za te novce mozes dobiti Audi A4 ili A6 par godina star (recimo 3 godine) sa manje od 50-60.000km u Njemackoj... https://audi-boerse.de - Audijeva stranica za rabljena vozila (dobijes Audi garanciju 1-3 godine, to su njihova vozila vracena sa leasinga, sva vozila odrzavana u Audi servisima i imas digitalnu servisnu knjizicu)...
Nadjes sta ti se svidja, imas popis opreme, ne moras niti ici provozat auto ako ti se neda jer ionako kupujes iz Audi salona... Ako te bas zanima kako auto vozi, nadjes nekog lokalnog na Njuskalu ili u nekom salonu pa pitas da provozas... Dalje - uplatis, dogovoris transport (cca. 500-600EUR), odradis unos vozila na carini i to ti je to... Ispadne te tu negdje ko ta Kia, samo jbg, Audi A6 je Audi A6, skroz druga prica plus gepek tolki da moras uc u njega po stvari koje su uz stavljene uz sic... 3.0TDI DSG 190KS se da remapirat na tvornicku 245KS mapu, a ako ti to nije dovoljno, onda ne znam, odi su kupi onu Teslu sa 1000KS... 
|
Ma ne treba mi snaga, siguran sam da bi mi i 150KS bilo onak, wow faktor na najjače. Velim, auto koji sad vozim ima 90KS i dobar je za skoro sve situacije, ovo je već razina želja i pozdrava.
Thanks na ovom linku, vidim tu A4 Avant se nudi za ispod 30k eura...
Citiraj:
Autor Lewis
Ha, Šta rad i novinarsko nabijanje clickbait naslova gdje ka dje Merc, BMW, Audi skrivio nesrecu to pise odmah u naslovu a kad je nesto trece onda pise "vozilo"  .
Eto ljudi vjeruju da BMWa ima ko dreka (na 15. mjestu prodanih u HR) dok su KIAe ocito rijetke (na 3. mjestu po prodanim)  .
https://www.tportal.hr/autozona/clan...tavia-20230105
|
Ne jebu mene portali niti clickbejtovi, nego situacija na cestama. Samo moj prvi sused ima 3 BMW-a ispred kuće, a da ne pričam o količini
rabljenih kaj su na cestama.
Ne velim da si ne bi kupil BMWa ili Škodu ako je fakat neki brutalan deal, al ak morem birati između njih i nečeg drugog da nudi vrlo slično - mislim da bi išel onda na faktor drugačijeg. Nije najracionalnije, ali nije da nema smisla, kaj ne?
P.S. Kie Proceed baš i nema kod nas