Citiraj:
Autor marko_st
Meni zadnjih 7,8,9 nije ni doslo. Sve na istu foru,izaslo iz madarske i poslje ništa.... Ovi u Alije ne jebu refound ni 2 posto...
Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk
|
Imao sam isti problem, jer je jedna pošiljka išla sa tim hebenim NL-shipingom koji ima nikakav tacking za razliku od standardnog. Da ne duljim, pisalo mi da stoji na kineskoj carini od 20.04 do prije neki dan... Uredno pokrenuo Refund kod Alija, naravno Seller je pokrenuo žalbu (Dispute) tj. zamolio da još malo pričekam jer je kao kod te opcije slanja normalno da update shiping statusa bude po 10 dana i više. Naravno odbio sam to i zatražio opet Refund, iz Alija stiže obavijest da ukoliko se kupac (ja) ne dogovori sa sellerom, da oni pokreću postupak u roku od 2-3 dana. Tako je bilo, nakon 3 dana zamolili me iz Alija da pričekam još koji dan jer je pošiljka navodno krenula i u tranzitu je.
I to sam odbio i rekao da mi vrate uplatu... Jbg. drugi dan išao provjeriti, eto robe na carini u HR, pa sam otkazao refund!
Uglavnom ovo je prvi put da sam imao takav problem, jednom mi prodavač nije mogao isporučiti robu u razumnom roku, uredno se ispričali i vratili novce za 2 dana na Aircash.