Tema: Iskon
View Single Post
Staro 05.05.2023., 15:20   #6414
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Gravitos Pregled postova
Dobro, nećemo više o pravnim stvarima.

Samo par pitanja - da li znaš kako je Telemach ušao na tržište kao treći igrač odnosno zašto je HT morao prodati Optimu nakon 4 godine i koliko je tržišta držao HT prije toga? Nije to bilo davno, prošle godine i ima veze s regulatorima i monopolom.

I zašto su sva tri operatera koordinirano najavila dizanje cijena? Nije samo jedna kompanija rekla da će podići cijene pa neka potrošači odu kod drugog. Ako svi dignu cijene za primjerice 10%, stvar za kupca ostaje ista, samo je usluga skuplja.
Ma vidi nemam ja u planu raspravljati o politici, državnom uređenju, našem tržištu i događajima na njemu. Možemo moda pitati da odvoje ovo u topic Telekom tržište. Generalno ja sam svoje stajalište oko hakoma rekao. Stajalište je da ga nema bilo bi i gore. Također iskon mobile wifi, mobilna je usluga tht-a. I tu sam rekao što sam reći imao. Moje stajalište je hakom ne može naložiti fiksiranje cijene te usluge. Zašto bi?

Na stranu gornjeg moje praćenje tržišta ovako nekako bi išlo no limitirano je i ne pratim ga detaljno. Telemach je ušao u hr nakon što je kupio tele2 možda 2019-20. Nakon toga je isteklo upravljanje OT od strane tht-a te je OT kroz javni poziv prodana telemachu.

Tht je preuzeo upravljanje ot-a jer je Zaba predala upravljačka prava tht-u kao najveći vjerovnik ot-a. Tu se koliko me pamćenje služi aktivirala AZTN koji je odobrio upravljanje za limitirano trajanje.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
mann je offline   Reply With Quote